Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

Vés enrere L'IBE es suma a la Nit Europea de la Recerca

L'IBE es suma a la Nit Europea de la Recerca

26.09.2019

L'equip de recerca Multicellgenome de l'IBE col·labora demà en les activitats de la Nit Europea de la Recerca, que compta amb un extens programa d'activitats en ciutats catalanes com Barcelona, Viladecans, L'Hospitalet de Llobregat i Tarragona, així com a la resta de l'Estat i Europa.


La investigadora postdoctoral Núria Ros del grup d'Iñaki Ruiz-Trillo a l'IBE (CSIC-UPF) participarà en les activitats de la delegació del CSIC a Catalunya amb una microxerrada a la residència d'investigadors.

 

 

Activitat: microxerrades


Lloc: residència d'investigadors, Carrer Hospital, 64, Barcelona


Horari: 19.00 - 20:00h

  • Implants personalitzats: buscant la teva mitja taronjaAna Sanchis Villariz (Institut de Química Avançada de Catalunya)
  • Nanovehicles per al transport de fàrmacs: Cap a la millora en el tractament de la malaltia de FabryJudit Tomsen Melero (Institut de Ciència de Materials de Barcelona)
  • Fotofarmacologia: encenent i apagant fàrmacsAmadeu Llebaria (MCS, Institut de Química Avançada de Catalunya)
  • Barreja en mitjans porosos: d'aigües subterrànies a microcirculació en el cervellMarc Dentz (Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l'Aigua)
  • L'origen unicel·lular de la multicel·lularitat animal, Núria Ros (Multicellgenome Lab, Institut de Biologia Evolutiva (IBE))



Durant la Nit Europea dels Investigadors i Investigadores, professionals de la ciència, acostaran el seu treball a la ciutadania a través de múltiples esdeveniments públics. Aquestes activitats mostren la diversitat dels camps de la recerca i l'impacte que té la ciència en la nostra vida diària.


Més de 371 ciutats europees i algunes no europees s'han sumat a la iniciativa, que va comptar amb 21.850 professionals de la ciència i més d'un milió i mig d'assistents en la seva anterior edició de 2018.


Fins a un total de 26 activitats estan organitzades o compten amb participació d'investigadors i investigadores dels centres del CSIC a Catalunya. Un total de 6 centres diferents estan involucrats en els actes que s'organitzaran al llarg del dia.  l'Institut de Química Avançada de Catalunya (IQAC), l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB), l'Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l'Aigua (IDAEA), l'Institut de Biologia Evolutiva (IBE: CSIC-UPF), l'Instituto de Astrofísica de Andalucía (IIA) i l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM-CSIC).

Més informació al web de la delegació del CSIC a Catalunya.