La ciència està plena de SHEroes que amb la seva passió, treball i creativitat han inspirat la biologia evolutiva d'avui.

Com a part del nostre compromís amb la societat, l'Institut de Biologia Evolutiva (IBE, CSIC-UPF) vol donar crèdit i visibilitat als assoliments de les científiques en evolució.

Amb aquest objectiu, llancem la campanya #WhoisyourSHEro per a compartir històries de dones que han tingut un impacte en la carrera científica dels / les nostres investigadors/es a través de les xarxes socials i la web.

La campanya continua avançant a mesura que més i més dones en evolució inspiren a la comunitat IBE.

Pots unir-te a la conversa a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #WhoisyourSHEro.

 

Amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia – Ministeri de Ciència i Innovació.
 

 

Vés enrere L'IBE renova el seu segell d'Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la FECYT

L'IBE renova el seu segell d'Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la FECYT

Amb aquesta acreditació, la FECYT reconeix la tasca per a la divulgació de la ciència de les institucions membres. El reconeixement estarà vigent fins a desembre de 2022.

22.03.2021

 

La Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) ha renovat a l'IBE el segell d'Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) per la seva tasca divulgativa. L'Institut continuarà pertanyent com a membre acreditat a la Xarxa d'UCC+i que integren al voltant de 80 organismes de tota Espanya.

L'IBE disposa d'una Unitat de Comunicació i Divulgació que planifica i executa nombroses accions de divulgació i comunicació científica al llarg de l'any, amb l'objectiu d'acostar la recerca en biologia evolutiva a la ciutadania. En són un exemple el seu curs per a professors de biologia evolutiva, així com la seva implicació en la Setmana de la Ciència i el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència i la seva tasca comunicant la recerca dels equips de recerca del centre.

Mitjançant la plataforma de Comunicació Científica en Xarxa (ComCiRed), els integrants de la Xarxa UCC+i poden establir contacte, intercanviar pràctiques i continguts de comunicació i divulgació científica, i sol·licitar projectes conjunts de divulgació. A més, tots els membres poden participar en la reunió anual de ComCiRed amb la resta de responsables i membres de les UCC+i.

 

 

Multimèdia

Categories:

ODS - Objectius de desenvolupament sostenible:

Els ODS a la UPF

Contact